Sunday, 29 April 2012

CINTA UNTUK EMELDA

Drama cinta untuk emelda ni memang aku minat geler la.. Hero dan heroin nye mmg sesuai sgt..Almy Nadia yg super comey and Fizo omar yang hencem... Mia sara nasuha yang cute miut..Drama slot akasia tv3 disiarkan pada jam 7malam-8 malam setiap hari isnin hingga khamis.. Cerita ni mengisahkan tentang Emeda yang membesarkan dania seorang diri selama 7 tahun tanpa kehadiran seorang suami dan ayah kepada Dania..Cerita ni memang sedih sangat..Meleleh air air mata bila dihayati..hehehe.. Nk tahu lebih lanjut korang kenalah tengok sendiri.. Pelakon-pelakon lain dalam cerita ni ialah Diana Amir, Erry Putra,Amran,Rabecca Nur Islam,Mustapha Kamal,Aida Khalida dan ramai lagi .
     Adaptasi drp novel ni..Aku da bace novel ni mmg best geler la..So kalau yang tak sempat nk tengok cerita ni boleh la survey2 bookstore cari novel ni kan dekat MPH ke, POPULAR ke..HAHAHA  




Friday, 27 April 2012

GARA-GARA CITY HUNTER

City Hunter???Ape tu???Bg yg minat drama korea mesti tahu kan...HAHA..Gara-gara cite ni aku obsess dengan Lee Min Hoo and Park Min Yeong...Dorg sweet sgt !! walaupun jalan citenye aku x paham tpy best sgt tengok..HAHA..Peranan hero and heroin sgt penting dlm menjayakan sesuatu filem atau drama..yeaahhh.. 
 
tak lena tido tengok Lee Min Hoo..kenapa hensem sgt erk???HAHA..

Encik gundud saya jgn marah erk.. PEACE ~

Thursday, 26 April 2012

TEKNOLOGI oo TEKNOLOGI

wah..teknologi skrg memang sukar untuk dikejar, hari ni beli yg canggih esok keluar yang lagi canggih..kalau dikejar teknologi ni memang tak akan abis..duit pun mengalir cm air sungai..Bagi kite yang x mampu ni tegok jela..HAHAHA.. paling mampu aku miliki hanyalah BB Torch 9860 and DSLR Canon 550D tu pun berpeluh ketiak kumpul duet..HAHAHA


 inilah BB Torch yang aku pakai..boleh tahan la,yang x tahan nye asyik kne beli BIS (blackberry internet services )..korg punye telefon and gajet mesti lagi superb kn..





 ini plak DSLR Canon 550D mmg superb la..hadiah dr seorg yg sgt istimewa..Thanks..aku pun bkn reti sgt gune camera ni just reti guna yg auto je..x blja lg gune yg len tu..HAHAH..

korg mesti ade gejet yg lagi superb kn,untungla korg kn...Tapi bersyukurlah dengan ape yg ade..kalau nk dikejar teknologi tu mmg x mampu la..jatuh tersungkur dulu bru dpt kejar..HAHA..

**entry untuk suke2 aje..HAHA

kita pun ade blog

cececeh baru nk berjinak2 dlm blogger ni..gedik betoi tngan ni..HAHAHA..blogger ni ibarat diary la..da x men la tulis2 dlm buku kn..zaman da moden..dunia da berubah...teknologi x dpt di kejar dh...HUHU..