Thursday, 26 April 2012

TEKNOLOGI oo TEKNOLOGI

wah..teknologi skrg memang sukar untuk dikejar, hari ni beli yg canggih esok keluar yang lagi canggih..kalau dikejar teknologi ni memang tak akan abis..duit pun mengalir cm air sungai..Bagi kite yang x mampu ni tegok jela..HAHAHA.. paling mampu aku miliki hanyalah BB Torch 9860 and DSLR Canon 550D tu pun berpeluh ketiak kumpul duet..HAHAHA


 inilah BB Torch yang aku pakai..boleh tahan la,yang x tahan nye asyik kne beli BIS (blackberry internet services )..korg punye telefon and gajet mesti lagi superb kn..





 ini plak DSLR Canon 550D mmg superb la..hadiah dr seorg yg sgt istimewa..Thanks..aku pun bkn reti sgt gune camera ni just reti guna yg auto je..x blja lg gune yg len tu..HAHAH..

korg mesti ade gejet yg lagi superb kn,untungla korg kn...Tapi bersyukurlah dengan ape yg ade..kalau nk dikejar teknologi tu mmg x mampu la..jatuh tersungkur dulu bru dpt kejar..HAHA..

**entry untuk suke2 aje..HAHA

No comments:

Post a Comment