Sunday, 29 April 2012

CINTA UNTUK EMELDA

Drama cinta untuk emelda ni memang aku minat geler la.. Hero dan heroin nye mmg sesuai sgt..Almy Nadia yg super comey and Fizo omar yang hencem... Mia sara nasuha yang cute miut..Drama slot akasia tv3 disiarkan pada jam 7malam-8 malam setiap hari isnin hingga khamis.. Cerita ni mengisahkan tentang Emeda yang membesarkan dania seorang diri selama 7 tahun tanpa kehadiran seorang suami dan ayah kepada Dania..Cerita ni memang sedih sangat..Meleleh air air mata bila dihayati..hehehe.. Nk tahu lebih lanjut korang kenalah tengok sendiri.. Pelakon-pelakon lain dalam cerita ni ialah Diana Amir, Erry Putra,Amran,Rabecca Nur Islam,Mustapha Kamal,Aida Khalida dan ramai lagi .
     Adaptasi drp novel ni..Aku da bace novel ni mmg best geler la..So kalau yang tak sempat nk tengok cerita ni boleh la survey2 bookstore cari novel ni kan dekat MPH ke, POPULAR ke..HAHAHA  




No comments:

Post a Comment