Wednesday, 6 August 2014

Serum terbaik merawat masalah jerawat

Assalamualaikum ..

Today nak review pasal serum perfect white yang iolls guna, mmg osemm.. Almost 2 bulan iolls pakai serum ni tau. Untuk pengetahuan uolls muka iolls teruk geler lps stop pakai skincare collagen plus vitamin E ( bahaya product ni) ... nasib baik jumpa serum osem ni tau.. Alhamdullilah, masalah jerawat dh takde, cuma tinggal parut je cket, tu pun dah nipis..

Ni hasil dia selepas sebulan konsisten ngn serum ni tau...

Alhamdullilah ... Alhamdullilah ..

Haa... yang nk try serum ni jangan risau iolls jual perfect white serum ni tau... jangan pening kepala nak cari...

Ni antara feedback drp pengguna perfect white serum ni.. feedback beberapa orang pengguna serum perfect white ni... more testimoni boleh follow ig @thegorgeousfashion

 Serum best ever yang penah aku guna.. rupanya serum lebih cepat bertindak drp cream... Alhamdullilah tak rugi pakai serum ni tau

Kebaikan perfect white serum...
-bertindak sebagai antioksidan yg melindungi kulit terhadap pencemaran seperti UV, habuk, debu, aircond, asap & kepanasan matahari
-mencerahkan kulit dengan sangat effective tanpa kesan sampingan vit c menjadikan kulit putih secara semulajadi
-membuat kulit sentiasa lembap & glowing..
-mengecutkan jerawat kecil yang degil
-boleh menghilangkan eyebag @ lingkaran hitam bawah mata dengan penggunaan kerap & teratur
-mengecilkan liang roma
-membaiki sel luka kesan drp jerawat & sel kulit dalam masa singkat..


Sebotol serum ni tahan sebulan..
RM40 free postage..nak dapatkan serum osem ni boleh whatsapp @ wechat 0109114535... Yg nk borong pun boleh...untung berganda ganda tau....

Jom cantik menarik bebas jerawat sekarang !!!!