Thursday, 3 May 2012

SEMESTER EMPAT DAH???

Wah..cm tak percaya da nk masuk sem ke-4 dah pada 11/06/2012..Pejam celik pejam celik..Ape nk buat erk semester ni??Nk g jejalan mane erk??Melaka??Langkawi??Johor??Sabah??Serawak??Eh NO, NO,NO.. Semester ni kena belajar lagi hard and smart,kena lebih kuat study,kalau tak cmne nk dapat dekan,teringin gak time check result tu kt slip dia tulis DEAN LIST tak bangga ke cmtu,bangga geler kot..Semester ni nk buat yang terbaik,tak nak main2 dah,tak nak tido dah..Orang lain study kita tido kali ni biar org tido kita study..HAHAHA,tapi tatau la kalau setakat menanam tebu ditepi bibir (eh betul tak peribahasa ni ??? )..Insyallah kalau keazaman untuk berjaya kuat dan mengatasi setan2 durjana yang merasuk  supaya malas belajar...


bestnye tengok orang dah konvo??alangkah indahnye bila da tiba saat ni..mak bapak tersenyum smpai ke telinga..saat paling indah dalam dunia bila dah berjaya mengenggam segulung
diploma/ijazah..




















So semester ni kena bangkit dari tidur yang panjang..Kena rajin bangun pagi ke kelas,,jangan ponteng kelas dah mcm semester 1 dan semester 2..kena jadi lagi super power dari semester 3 okey cik daia..jangan asyik melekat dengan telefon je..lps ni kena melekap dengan buku lak.. YIPPPII

No comments:

Post a Comment