Tuesday, 1 May 2012

KERETA IDAMAN !!


Ishh semua orang atas dunia ni mesti mempunyai keinginan untuk memiliki kereta idaman masing2 kn..Aku sejak akhir tahun lepas sangat tergila2 kan kereta wolkswagen golf GTI ni..ishh..setiap kali lalu higway PLUS kalau terpandang kereta ni mesti tak berkelip kelip bijik mata duk tengok kereta ni..


 cantik tak kereta ni..HAHAHA..kereta ni buat aku tak tidur malam2..HAHAHA
.
.fuhhh superb abes la,dah lah kereta tu ala comel2 n kiut miut design dia..cm aku la kn..cehh,HAHAHA`..tak macam encik gundud  yang tergila2 kan toyota velfire yang besar gedabak cm dia..HAHAHA..apela taste cm org tua ni...HAHAHA.


Ini velfire awak encik gundud..tengok saiz besar cm awak la...HAHA..

.tapi tatau la bila nk dapat kereta idaman ni..duet pun tade..belajar pun mak bapak and PTPTN yang support..tapi kalau dah abis belajar and dah ade kerjaya sendiri mesti minat kereta lain pulak ni..ishh ape punye pendirian tatau la...hahaha...








No comments:

Post a Comment